Om My Teddy

 

 

My Teddy er dansk designede plysdyr og babyprodukter til de mindste.

Farver, materialer og udtryk er omhyggeligt valgt, så de appellerer til barnet – den egentlig bruger af produktet.

Vores produkter er samtidigt lavet med stor fokus på sikkerhed og kvalitet, så man trygt kan lade sit barn lege og undersøge produkterne.

 

Vi har et bredt udvalg af forskellige plysdyr og nusseklude. Dertil kan også nævnes andre produktkategorier såsom suttekæder, musikuroer, barnevognskæder, rangler, køreposer og swaddles.

Hos My Teddy er designprocessen altid i gang og der bliver løbende udviklet nye produkter til vores sortiment.

 

My Teddy er i dag veletableret på det danske marked, hvor vores produkter er at finde i diverse babyudstyrs- og legetøjsbutikker, sygehuskiosker og forlystelsesparker m.m. Derudover er My Teddy bla.  at finde på det norske og hollandske marked, hvor vores distributører håndtere salget af vores produkter på bedste vis.

 

Ønsket om at lave produkter, der skaber glæde og tryghed hos vore kære små, er den helt store drivkraft i My Teddy og det varmer vores hjerte, når vi ser børn knytte sig til vores produkter.

 

Vi ønsker at flest muligt får glæde af vores produkter og holder skarpt øje med nye potentielle markeder internationalt.

 

 

Hemmeligheden bag vores succes 

 

 

Design

 My Teddy’s produkter begyndte for alvor at flyve af hylderne, da Indehaver Pia Møller, selv satte sig ned til tegnebrættet. My Teddys danske design er inspireret af tidens trends, modeverdens farver samt ønsker fra vores kunder.

 

Kvalitet

 My Teddy producerer kun varer i høj kvalitet - alle lavet af bløde og slidstærke tekstiler.

 

Udsalgspriser

My Teddy tilstræber at holde priserne nede på et niveau, som alle har råd til. Butikspriserne på vores produkter ligger på 79 - 399kr.

 
 

Sikkerhed

 Alle My Teddy’s produkter er gennemtestet efter gældende sikkerhedskrav for Danmark og Europa. De er testet ifølge CE, EN71 samt DS/EN12586 + A1.