My Teddy Teamet

 

Hos My Teddy elsker vi bamser og vi har alle helt særlige bamseminder. Vi har alle haft en ynglingsbamse, der har skabt tryghed og har været en trofast ven i gennem barndommen. Nedenfor kan du læse My Teddy teamets bamsehistorier

 

 

 

 

Pia Stenner Møller
Managing Director
Tlf: +45 22 67 58 54
E-mail: kontakt@myteddy.dk

Min bamse-historie:

Jeg har haft utrolig mange bamser, som barn og har det stadig den dag idag. Så da jeg skulle udvælge et bestemt tøjdyr, var det meget svært for mig, at komme i tanke om en bestemt. Indtil jeg fik alle mine bamser fra min barndom, leveret af min mor. Alle bamserne blev væltet ud på gulvet. Og der lå den: min lille grå bamse-sæl. Jeg mindes, at have fået ham, da jeg var omkring 5 år gammel. Min far sejlede den gang som kaptajn og var ofte væk. Det var af ham jeg havde fået sælen. Jeg puttede med min bamsesæl og den gav mig tryghed, hvis jeg var trist. I dag ved jeg, at børns plysdyr ofte har meget stor betydning for dem. "De er en ven for livet".

 

 

 

Tanja Bakkegaard Pedersen
Creative Manager

 

Min bamse-historie:

Da jeg var barn var min yndlingsbamse en abe. Aben hæklede min mor til mig, imens jeg lå og legede på mit babytæppe. Den fulgte mig igennem hele min barndom, hvor jeg brugte den som sovedyr. I 3. klasse sad den på min skulder, da jeg var Pippi Langstrømpe til fastelavn. Nu sidder bamsen på min lille babys hylde og passer på ham, når han er i drømmeland.

Mette Kaalund

Marketing og Adminstration

Tlf: +45 22 67 58 54

Email: marketing@myteddy.dk
  

 

MIN BAMSE-HISTORIE:

Jeg var omkring 7 år, da jeg fik den bamse, der kan betegnes som min ynglingsbamse. Faktisk var det to – en kaninmor med sin kaninunge. Jeg havde masser af bamser, men denne var den første jeg ikke kunne sove uden. Dens lange bløde øre var helt perfekte at ligge på og putte sig ind til. Den lå trofast i min seng hele dagen og ventede på, at det blev aften og puttetid. Det er mange år siden nu, men jeg har den stadig. Godt pakket væk, men bortskaffe den, det kan jeg da ikke!