Værdier

 

 

Hvert produkt er lavet med et ønske om at skabe glæde hos vore kære små, men glæde kommer også til udtryk i den måde vi arbejder på. Vi har en positiv indstilling og vores arbejdsplads er fyldt med det vi kalder ”Good Company Carma”.

 

 

 

 

Vi mener, at et godt samarbejde er vigtigt - både internt hos My Teddy og i forhold til vores samarbejdspartnere. Vi lytter og bruger de inputs vi får, til at imødekomme kunders behov og forbedre vores egen præstation.

 

 

 

 

Det er for os altafgørende at sikkerheden i vores produkter er i top. Forældre skal trygt kunne lade deres lille barn lege og undersøge  produkterne uanset barnets alder.

Vi opfylder alle danske sikkerhedskrav og lever op til EU-standarderne EN71, samt CE.

 

 

 

Vi stiller høje krav til produktkvalitet og tager ansvar for, at vores produkter lever op til disse.

Alle vores produkter er lavet i bløde og slidstærke materialer, der er velegnet til små børn. De fleste af vores produkter tåler herunder maskinvask på 30 grader.

 

 

 

En bamse er ikke bare en bamse, men kan blive et barns bedste ven og skabe tryghed for barnet i mange situationer. Vi stræber efter at skabe bamser med personlighed og et særligt udtryk, der appellerer specielt til det lille barn.